Over HenS

HenS initiatieven (Hupkes en Storm) zet zich in voor een gezonde ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar en richt zich hierbij op de mensen die met opvoeden te maken hebben, zoals ouders, leerkrachten en hulpverleners. Vanuit betrokkenheid en liefde voor kinderen neemt HenS zelf initiatieven om studiebijeenkomsten en workshops te organiseren rond vragen over opvoeding. HenS organiseert zulke studiebijeenkomsten ook voor opdrachtgevers.

Overal waar kinderen zijn, wordt men geconfronteerd met vragen rond de opvoeding. Waar doe ik goed aan ? Hoe kan ik dit kind een goede begeleiding in zijn ontwikkeling bieden? Waar sta ik zelf? Hoe werk ik zelf in op de ontwikkeling van het kind? Hoe krijgt het kind de mogelijkheden en de ruimte zijn plek te vinden? Dit zijn essentiële vragen waarop de antwoorden niet altijd voor de hand liggen.

Overheid, onderwijs en zorg kunnen bij ons terecht voor het organiseren van inspirerende studiebijeenkomsten. We gaan met uw vraag aan de slag en kunnen bijvoorbeeld een gehele studiedag of conferentie organiseren, met alles wat daarbij komt kijken: themadagen, workshops, ouderavonden, trainingen, catering en publiciteit. Fris, helder, bruikbaar en inspirerend zijn steeds onze uitgang punten. We denken met u mee en komen met ideeën en oplossingen. Wij bedenken graag passende werkvormen die tot antwoorden op essentiële vragen kunnen leiden.